DAVID BECKHAM

Godišnjica na rajskom otoku

Britanska nogometna zvijezda David Beckham (34) odlučio je unajmiti privatni otok gdje će proslaviti desetu godišnjicu braka zajedno sa svojom suprugom, pjevačicom i dizajnericom Victorijom Beckham (35). Nogometaš želi odvesti bivšu članicu grupe Spice Girls na otok Necker, također poznat kao rajski otok, kako bi pokazao koliko cijeni svoju dugogodišnju partnericu. Jedno od najluksuznijih svjetskih odmorišta Beckham je unajmio od sir Richarda Bransona, britanskog poduzetnika i vlasnika brenda Virgin, čije se bogatstvo procjenjuje na 7,8 milijardi američkih dolara.

-David je iskoristio svoj utjecaj i brojna prijateljstva te se za ovu priliku zaista iskazao. Kupio je Victoriji brojne darove, ali pravo iznenađenje bilo je putovanje na Necker. Vlasnik otoka Richard Branson organizirao je detalje putovanja. To će biti godišnjica za pamćenje – otkrio je izvor blizak paru.

Par se vjenčao 1999. u dablinskom dvorcu Luttrellstown i imaju tri sina: 10-godišnjeg Brooklyna, 6-godišnjeg Romea i 4-godišnjeg Cruza. Romantični nogometaš nedavno je otkrio kako bi volio dobiti još jedno dijete te da “navija” za curicu.

Gordana Kolanović

Linker
30. travanj 2024 15:36