Instagram
Opet je izgledao kul

U ovakvom izdanju ga još nismo vidjeli: Podržao suprugu zbog čega su mu se mnogi nasmijali

Obitelj Beckham medijsku pažnju ukrala je samim pojavljivanjem na predstavljanju nove Victorijine kolekcije na londonskom Fashion Weeku.

Bivša nogometna zvijezda David Beckham ponovno se pokazao kao dobar i brižan suprug. I ovaj put dao je podršku svojoj supruzi Victoriji dok je prezentirala novu kolekciju na London Fashion Weeku, koji se održavao virtualnim putem.

Zbog pandemije koronavirusa vlasnica modnog carstva kao goste je pozvala samo članove svoje uže obitelji. David je stigao na predstavljanje kolekcije uz sinove Romea (18) i Cruza (15) i Harper Seven (9).

Odsutan je jedino bio sin Brooklyn koji je u trenutno u New Yorku sa zaručnicom Nicolom Peltz.

Za prestižni događaj cijela obitelj se pomno modno uredila. Malena Harper tako je odjenula dugu cvjetnu haljinu i Martensice, dok je mama Victoria odlično izgledala u trapezicama i bijeloj košulji.

Romeo je nosio crne hlače i prsluk s V izrezom, a stajlingu je dodao i srebrni lančić. Njegov brat Cruz odjenuo je modre kratke hlače, crnu košulju i torbicu Christian Dior. David je igrao na klasiku, te je uz crne hlače i bijelu majicu imao jaknu s hudicom, a mnogi su ostali iznenađeni što je na stajling isfurao sandale i bijele čarape.

"Omiljeni i jedini gosti ove sezone. Volim vas!", napisala je kraj obiteljske fotografije na Instagram profilu Victoria i izrazila žaljenje što s njima nisu njezin najstariji sin Brooklyn i njegova zaručnica.

David je iskazao svoje divljenje prema supruzi jer je, unatoč silnim izazovima zbog Covida-19, uspjela novu kolekciju privesti kraju.

"Ponosan sam što je unatoč mnogim restrikcijama uspjela uz svoj vrijedni tim prezentirati kolekciju. Posebno je zanimljivo što smo jedini gosti u zgradi", naglasio je David Beckham koji je uživao u događaju bez graje i gužve, pa je možda baš zato i izabrao udobniju obuću.

Čitajte i:

Unatoč gubicima Victoria gura dalje, David i djeca navijali za nju iz prvih redova

David Beckham zadirkuje Victoriju: Dizajnerica ne odustaje od profinjenosti čak niti na brodu

Tko bi mu odolio? David Beckham na selu je procvjetao i otkrio još jedan slatki hobi

Linker
24. travanj 2024 12:31