FREAK SHOW

Goran Bare intervjuirao Mladena Grdovića: Mislio sam da je seljačina

Prije početka emisije ne znam tko su mi gosti pa nema potrebe da se pripremam za razgovor, a kad dođu, pitam ih sve što mi padne na pamet. Ma to vam je pravi freak show – tim je riječima Goran Bare (46), frontmen grupe Majke, opisao koncepciju svog talk showa B strana, koji se 23. travnja počinje emitirati na glazbenoj televiziji CMC.

U prvoj emisiji Bare ugošćuje glumca Kristijana Ugrinu i zadarskog pjevača Mladena Grdovića , koji je u studio došao punih ruku, te domaćina pozdravio riječima: “Evo ti jedan pršut od mog kuma iz Stankovaca, domaćeg crnog vina i malo ‘trave’. Pardon, špinata.”

Baru je oduševio njegov pristup, pogotovo kad mu je Grdović otkrio da je zapravo “roker u duši”, te da je na početku karijere nosio trapez-hlače i visoke potpetice. Zbog tada duge valovite kose izgledao je, veli, “kao curica”.

– Prije sam imao totalno krivo mišljenje o Mladenu. Mislio sam da je seljačina, a on je zapravo inteligentan i dobar čovjek, prava ljudina. I to ne mislim zato jer mi je donio pršut – kaže Bare.

Kristinka Šćavina Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve detalje o novom talk showu koji vodi Goran Bare doznajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 901) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
25. travanj 2024 23:13