UGODNO I KORISNO

Goran Karan u wellnessu otkrio obnovu kože

Pjevač Goran Karan tvrdi da je njemu Split jedan veliki wellness – kupanje u moru i šetnja Marjanom najbolje ga opuštaju – no nema ništa protiv ‘pravog’ spa centra kamo najradije odlazi na masaže koje su mu i te kako potrebne kad se dugo vozi avionom ili automobilom. U Svetom Martinu, gdje je s bendom osmišljavao novi pro­gram nastupa pod nazivom Serenada u ponoć, i skupljao snagu za nastupe u Bad Homburgu i Stuttgartu te u Beogradu, najviše ga je oduševila pindasweda masaža, možda zato što je i sam sklon istočnjačkoj filozofiji. Riječ je o masaži jastučićima natopljenima eteričnim uljima, koja prokrvljuju tkivo, ‘tjeraju’ toksine, smanjuju grčeve u mišićima te usklađuju protok energije.

– Ne smatram se metroseksualcem, to nekako nije karakteristično za moju generaciju, no nemam ništa protiv onih koji su ludi za kozmetičkim novitetima. Usporedio bih to s hip hopom, glazbom za kojom mladi luduju i koja je vrlo popularna u svijetu, ali koja mene ne dira u srce – tvrdi pjevač, dodajući kako to ne znači da nije otvoren za eksperimente.

Iako rijetko odlazi u saunu, svidio mu se boravak u turskoj kupelji, koja na 45 stupnjeva tjera otrove iz tijela, te takozvani slap života, prostorija u kojoj se leži na stolu dok iz mlaznica sa stropa, poput kiše, padaju kapi vode.

Ono što će mnoge iznenaditi je činjenica da je Goran Karan napravio i tretman lica za obnovu kože. Učinio je to Muradovom gel-maskom, to­nerom i kremom na bazi C vitamina, priznajući kako se sličnom tretmanu dosad podvrgnuo ‘već’ – dvaput.

Damir Leljak

Linker
18. travanj 2024 05:12