JLP
RAZVOD BRAKA

Gwyneth Paltrow: Posvetit ću se djeci

Poznata glumica samo tjedan dana prije objave da se rastaje od supruga Chrisa Martina (37) govorila je o svojim planovima za iduću godinu u kojima je najavila da će se posvetiti djeci – devetogodišnjoj Apple i sedmogodišnjem Mosesu.

Gwyneth Paltrow (41) ove je godine privela kraju snimanje filma u Londonu s Johnnyjem Deppom nakon čega je snimila i nekoliko epizoda za popularnu seriju Glee, a nakon riješenih poslovnih obaveza odlučila se posvetiti majčinstvu.

– Imam pravilo o snimanju jednog filma godišnje i zbog toga neko vrijeme neću ništa snimati, ali ću nastaviti raditi na svom blogu Goop i posvetit ću se djeci – izjavila je slavna glumica tjedan dana prije objave razvoda, piše New York Daily News.

Gwyneth i Chris objavili su da se razvode putem glumičinog bloga Goop, a par je već podijelio i imovinu: Gwyneth će zadržati kuću u Los Angelesu. a Chrisu će ostati kuća u Malibuu vrijedna 14 milijuna dolara koju su nedavno kupili. Par posjeduje i nekretnine na Manhattanu i u Hamptonsu.

Gwyneth Paltrow blog

Gwyneth i Chris su se prošlog ljeta preselili iz Londona, gdje su živjeli godinama, u Los Angeles čime je glumica bila oduševljena što je i naglašavala u intervjuima. No Chris nije dijelio njen entuzijazam već je žalio za Londonom i želio se vratiti onamo.

Nemogućnost dogovora oko mjesta stanovanja također se spominje kao jedan od razloga razvoda braka slavnog para. Njihov razlaz većina svjetskih medija nazvala je vrlo civiliziranim jer su razvod objavili tokom obiteljskog odmora s djecom na Bahamima.

Linker
26. travanj 2024 23:25