RAT BIVŠIH

Halle Berry i Gabriel Aubry - mučna bitka za kćer

Nakon što su prošloga travnja priopćili da više neće živjeti zajedno, holivudska glumica Halle Berry (44) i maneken Gabriel Aubry (35) također su tvrdili kako su se dogovorili da će zajednički skrbiti o trogodišnjoj kćeri Nahli . No, ni oni, čini se, poput mnogih holivudskih parova, neće biti pošteđeni mučne borbe oko skrbništva.

Prijatelji glumice tvrde kako je njezin bivši suprug ‘osvetoljubiv tip’ te kako je svojoj bivšoj verbalno prijetio te čak vrijeđao na rasističko osnovi. Njegovi pak rpijatelji tvrde kako je on samo jako posvećeni otac te kako mu je otpočetka braka smetao odnos u kojem se Halle nametnula kao superiorna jer je ona zarađivala i uzdržavala cijelu obitelj.

Kako god bilo, Gabriel Aubry je krajem prošle godine sudu podnio službeni zahtjev za zajedničkim skrbništvom. No, Halle Berry je odlučna ne dopustiti da to dobije bez borbe.

– Gabriel trenutno viđa Nahlu samo zato što sud još nije donio odluku. Da se pita Halle, ne bi ju uopće viđao bez nadzora – rekao je časopisu People izvor blizak glumici.

Linker
11. svibanj 2024 05:27