Sophie Turner

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
IGRA SKRBNIŠTVA

Nakon četiri mjeseca: Zvijezda "Igre prijestolja" ipak povukla tužbu protiv bivšeg supruga

Engleska glumica Sophie Turner dogovorila je sve detalje skrbništva nad kćerima s bivšim suprugom, te se posvetila novoj vezi i projetkima.

Engleska glumica Sophie Turner dogovorila je sve detalje skrbništva nad kćerima s bivšim suprugom, te se posvetila novoj vezi i projetkima.

Engleska glumica Sophie Turner povukla je tužbu protiv svog bivšeg supruga, američkog pjevača Joea Jonasa svega četiri mjeseca nakon što ju je podnijela, prije nego što je sud odlučio o njezinoj osnovanosti i glumičin zahtjev okončao obvezujućom presudom.

Zvijezda "Igre prijestolja", jednog od najpopularnijih serijala u povijesti televizije, svog bivšeg više ne optužuje da je protupravno oduzeo putovnice njihovim kćerima 1,5-godišnjoj Delphine i 3-godišnjoj Willi, te i im tako onemogućio putovanja s majkom izvan granica Sjedinjenih Američkih Država, kako je navela u svojoj tužbi koju je podnijela njujorškom sudu u rujnu 2023. godine.

Sudac je dopustio povlačenje tužbe nakon što su se o tome usuglasile obje strane, a to je bio dio paketa dogovora oko skrbništva nad djecom koji je u međuvremenu ispregovaran između odvjetničkih timova Sophie Turner i Joea Jonasa, a koji je dostavljen svim nadležnim tijelima u Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji kako bi se otklonile sve buduće potencijalne nejasnoće i različita pravna tumačenja.

image

Sophie Turner s bivšim šogoricama Daniellom Jonas, Priyankom Choprom i nećakinjma

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Bivši supružnici su se usuglasili da će njihove kćeri, ovisno o obavezama svojih roditelja, s njima ravnopravno živjeti u Sjedinjenim Američkim Državama i u Velikoj Britaniji, te da će sve važne odluke koje se tiču njihove budućnosti donositi zajednički. "Nakon produktivne i uspješne medijacije dogovorili smo se da ćemo zajednički odgajati naše kćeri na temeljima ravnopravnog suroditeljstva", napisali su u zajedničkoj izjavi.

image

Joe Jonas i Sophie Turner razveli su se nakon četiri godine braka

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Sophie Turner trenutačno tako ima važnijih briga od svog bivšeg partnera i potpuno je posvećena izgradnji veze s jednim od najpoželjnijih britanskih neženja, aristokratom Peregrineom Pearsonom, nasljednikom četvrtog vikonta od Cowdraya. Diplomant Sveučilišta West London, gdje je završio studij menadžmenta i marketinga, nasljednik je obiteljskog carstva čije se bogatstvo procjenjuje na 224 milijuna funta. Što se posla tiče Sophie Turner očekuje nastavak snimanja televizijskog serijala "Joan" u kojem igra naslovnu ulogu. Riječ je o kradljivici dijamanata Joan Hannington, koja između svojih poslova pokušava povratiti skrbništvo nad kćerkom. Uloga kao da je pisana baš za Sophie Turner.

image

Sophie Turner posvećena je novoj vezi i ulogama

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 15:59