GOLA I PONOSNA

Heidi Klum: Nisam bila dovoljno mršava za modni svijet

Biti gola pred svijetom može osoba koja se ponosi svojim tijelom, a to je svakako Heidi Klum (38), bivši supermodel i majka četvero djece. U veliki intervjuu za magazin Allure odradila je zabavno fotografiranje u kojem je istaknula prirodne prednosti svog tijela, za koje garantira da nije modificirano.

– Ponosna sam što mogu reći da do danas nisam pribjegla plastičnim operacijama. Pitajte me opet kada budem imala 65 godina, ali sada sam ponosna što nisam ništa napravila. Svatko ima svoje mišljenje što mu jest ili nije lijepo, a za mene plastične korekcije jednostavno nisu lijepe. Pogotovo kad vidim rezultate operacija na mladim djevojkama – ispričala je Klum koja je nedavno podnijela zahtjev za razvod od supruga Seala (49), nakon godina bračne sreće.

– Bilo je teško, kao što je teško svim drugim parovima. Ljudi su kopali po našem smeću. A i znate da imamo četvero djece i ona moraju ići u školu – komentirala je protekle mjesece u kojima su postali predmet intenzivnog javnog interesa. Osvrnula se i na početak karijere koji nije bio nimalo bajan.

– Nikad nisam nosila modne revije, niti u Parizu, Berlinu niti New Yorku. Pokušavala sam, ali nitko me nije htio angažirati. Bila sam preniska i imala sam previše oblina. Na haute couture revijama nećete vidjeti djevojke s velikim grudima. A ja sam uvijek htjela biti model – kaže Heidi.

Linker
27. srpanj 2024 03:17