Sipa/Cropix
JEDNOSTAVNE VJEŽBE

Helen Mirren otkrila svoj 12-minutni program tjelovježbe

Fotografija slavne glumice u crvenom bikiniju sa odmora u Italiji 2008. obišla je svijet i glumici donijela još veću slavu i popularnost. Svi su se pitali kako, tada 62 godine stara, Helen Mirren (68) izgleda tako dobro. Poznata glumica nedavno je otkrila svoju tajnu.

Iako često ističe da uopće nije u tako dobroj formi, kao što svi misle te kako je fotografija samo snimljena iz dobrog kuta, ipak priznaje da se povremeno bavi tjelovježbom i to posebnim programom iz 50-ih godina prošloga stoljeća.

Helen kaže kako oduvijek ima problema sa održavanjem kilaže, a periode dobre forme duguje posebnom režimu tjelovježbe koji prakticira gotovo cijeli svoj radni vijek.

Foto: Sipa/Cropix/ Screenshot

Poznata oskarovka, naime, vježba prema programu Royal Canadian Air Force kompanije, za koju je tim stručnjaka osmislio i zaposlenicima namjenio program tjelovježbe, kako bi ostali u formi bez posebne opreme ili teretane.

Program se sastoji od sklekova, čučnjeva, trbušnjaka, trčanja na mjestu te kruženja rukama, a tajna leži u 12-minutnom ponavljanju vježbi.

Helen kaže kako se tom programu vraća kad god skupi nekoliko kilograma viška i već nakon dva tjedna vidi rezultate svoga rada.

Linker
24. travanj 2024 14:11