Narodni radio
U INTERVJUU ZA GLORIJU

I moja bivša supruga i moja djevojka mogu računati na mene

Zagrebacki kantautor, koji novim albumom Još sam uvijek tvoj želi poručiti da je vec tri desetljeća vjeran svom glazbenom izričaju i svojoj publici, otkriva da je odan i u privatnom životu pa na njega u svakom trenutku mogu računati i njegova sadašnja djevojka Iva i bivša supruga Lucija, a posebno sinovi Noa i Bono.

Kako ste s bivšom suprugom dogovorili brigu oko djece? – Jedan tjedan su kod mene, drugi kod mame. I kod mame i kod mene imaju svoje stvari, odjeću, igračke, igrice, čak i iste krevete tako da i ne doživljavaju da nekome idu ili od nekoga odlaze.

Koliko vam je trebalo da s bivšom suprugom uspostavite prijateljske odnose? Oboje smo se složili da su bit svega naša djeca i da iako nas dvoje više ne živimo zajedno, naš odnos u bitnim stvarima mora ostati jednak kao i prije. Možemo promijeniti životne navike i partnera, ali ne i kvalitetu našeg odnosa. Ako je nešto jednom bilo iskreno, tako uvijek ostaje, samo u drukčijoj formi.

Razgovarala: Diana Šetka

Ostatak intervjua u kojem Boris govori o svom novom albumu, o tome kako se njegova djevojka Iva slaže s njegovom djecom, o svom prijateljstvu sa sportskim urednikom Brunom Kovačevićem, te što ga povezuje s Bracom sa Srebrnjaka pročitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 18. prosinca.

Pratite nas i na našoj Facebook stranici! https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=669880016463454&id=617958814988908

Linker
15. travanj 2024 08:33