U NOVOJ GLORIJI

Indira i Miroslav Levak - odmor iz snova u katalonskom gradiću

Santu Susannu u prošlosti su često napadali gusari, a ovog je ljeta taj katalonski gradić privukao “piraticu” Indiru Levak i njezina supruga Miroslava Levaka. Pjevačica grupe Colonia i bjelovarski poduzetnik i bodybuilder u tom su ljetovalištu nedaleko od Barcelone proslavili treću godišnjicu ljubavi.

Ovo mi je prvi, ali ne i posljednji posjet Španjolskoj. Miro je ondje bio nekoliko puta s bodybuilding savezom, jer su se u Santi Susanni održavala svjetska prvenstva, pa je rekao da se moram i ja uvjeriti koliko je lijepo. Nakon što sam to prvo provjerila na internetu, kofer i avionske karte bili su spremni u roku od dva dana – otkriva Indira.

Kako ostali poznati provode ljetne dane pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 21. srpnja. U novom broju ne propustite kupon i osvojite Glorijin paket vrijednih knjiga s receptima zdrave prehrane.

Kako bismo vas podsjetili da je zdrava prehrana važna, pripremili smo šest atraktivnih naslova: Čaša puna zdravlja, Superhrana za svaki dan, Sirova hrana, Zeleno povrće za svaki dan, Život bez šećera i Prirodna i zdrava prehrana. Naučite pripremati zdrave obroke od jednostavnih namirnica i brinite se o vašem zdravlju.

U novom broju Glorije pronaći ćete pismo u kojem je potrebno navesti zašto biste baš vi trebali osvojiti jedan od 5 vrijednih paketa. Pismo je potrebno izrezati i poslati na adresu Koranska 2, 10000 Zagreb do 29. srpnja, a imena dobitnika bit će objavljena 4. kolovoza u časopisu Gloria.

Linker
26. travanj 2024 01:31