FITNESS I LJEPOTA

Ivana Banfić: Povratak u šumicu

Krivac za otvorenje prvog Fitness & Beauty Campa kod nas nekadašnji je ljetni hit “Šumica” Ivane Banfić, za koji je zagrebačka pjevačica lani doznala da je i himna Pine Beacha u Pakoštanima. Naime, kad je u taj kamp u borovoj šumi prošlo ljeto sasvim slučajno otišla na kupanje s četverogodišnjim sinom Janom i suprugom Krunom Ladišićem, čekalo ju je ugodno iznenađenje.

– Nisam mogla vjerovati: svirala je moja “Šu­­mi­­ca” na čije je taktove stotinjak ljudi plesalo i vježbalo na plaži u jednoj uvali. I ja sam zaplesala s njima. Zadivljena ljepotom i sadržajima koje Pine Beach Pa­­ko­štane nudi – od aqua aerobica, streličarstva, adrenalinskog parka, odbojke na pijesku, jedriličarstva i windsurfinga do odličnog tima animatora – znala sam da sam u tom kampu s pješčanim i kamenitim plažama napokon pronašla idealno mjesto za svoj Fitness & Beauty Camp, o kojem sam već dulje vrijeme razmišljala – kaže Ivana Banfić (43), inače profesionalna trenerica fitnessa.

Jagoda Zamoda

Pročitali ste dio teksta, sve o Fitness&Beuaty Campu Ivane Banfić potražite u tiskanom izdanju magazina Gloria (br. 957). Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
23. travanj 2024 00:46