NOVO RUHO

Ivana Nanut postaje voditeljica Red Carpeta

Slavljenička, deseta sezona prikazivanja emisije “Red Carpet” donosi mnoge promjene od kojih su najveće angažiranje Ivane Nanut kao voditeljice, a Nikoline Pišek kao novinarke.

– Ovo nam je jubilarna sezona i navikli smo kroz cijelo desetljeće koliko smo s gledateljima da uvijek donosimo nešto novo u emisiju. “Red Carpet” je razvio tim prepoznatljivih lica i novinara koji su polivalentni, jednako su kvalitetni i kao autori i kao prezenteri. – nahvalio je svoju emisiju urednik Danijel Delale, a nije zaboravio spomenuti ni kolegice.

– Ivana će tako kao stručnjakinja za holivudski crveni tepih kao voditeljica sigurno zauzeti i ove naše domaće. Nikolina će kao novinarka gledateljima pokazati ono što mi svi koji radimo s njom znamo, a to su njena svestranost i britkost. Udovice smo pretvorili u Hijene, a o njihovom humoru ne moram mnogo govoriti, osim da će biti još žešći. Eto, i kao desetogodišnjak Red carpet je još zaigran i izvrsno zabavlja sve oko sebe! – u slavljeničkom tonu je završio Delale.

Linker
03. svibanj 2024 02:48