STIŽE BEBA

Ivanka Mazurkijević - posljednji nastup prije porodiljnog

Ivanka Mazurkijević (39) i Damir Martinović Mrle (49) za tri mjeseca postat će roditelji. Pjevačici grupe Stampedo to će biti prvo dijete, dok basist riječke grupe Let 3 već ima petogodišnju kćer Rožu s riječkom umjetnicom Jelenom Germuth, od koje se razveo prije četiri godine.

Ljubav između dvoje glazbenika planula je lani, sredinom ljeta, u Velikoj Gorici. Ivanka Mazur­kijević ondje živi i zaposlena je kao glazbena programska urednica na Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, a Damira Martinovića Mrleta doveo je redatelj Ivica Buljan, angažiravši ga da napiše glazbu za predstavu “Kiklop”. Kako je i kazališni kafić Scene Velika Gorica u istoj zgradi, često su se družili. A nastavili su se viđati i nakon premijere spomenute predstave u listopadu.

Neki kažu da su idealan par jer su jednako otkačeni, ekscentrični, neosjetljivi na mišljenje okoline, “modno usklađeni” i sasvim svoji, dok drugi vjeruju da im se poklopio pravi trenutak za ljubav. Njih dvoje dosad nisu ni potvrdili ni demantirali da su u vezi, ali nakon što su ovih dana prošetali po središtu Zagreba te je Ivanka Mazurkijević pokazala svoj trudnički trbuščić, sve je jasno. A trbuščić nije skrivala ni u četvrtak navečer, na koncertu Stampeda u klubu Tvornica, a taj joj je nastup bio posljednji prije odlaska u rodilište.

Snježana Dragojević Harapin

Linker
22. travanj 2024 14:09