Splash
ZBOG REPUTACIJE ŽENSKARA

Jack Nicholson boji se da će umrijeti sam

Slavni glumac poznat je po svojoj ljubavi prema ženama, ali njegova nemogućnost da se skrasi s jednom ženom dovela ga je do usamljenosti i straha da će umrijeti sam.

Jack Nicholson (77) otkrio je u intervjuu za časopis Closer da bi volio imati još jednu ljubavnu vezu, ali smatra da mu šanse za to nisu baš velike – s jedne strane zbog godina, ali i zbog njegove reputacije ženskara.

– Žene mi više ne vjeruju. Volio bih imati još jednu romantičnu vezu, još sam divlji u srcu, ali ne mogu se više samo tako upucavati ženama – izjavio je slavni glumac i otkrio da mu je najteže razdoblje u životu bio prekid dugogodišnje veze s Anjelicom Huston.

– Napravio sam veliku pogrešku, bio sam djetinjast i sada mi je žao – priznao je Jack koji se boji da će umrijeti sam u svojoj luksuznoj kući u Los Angelesu.

Slavni glumac samo je jednom bio u braku i to šest godina sa Sandrom Knight s kojom je dobio i kćer Jennifer (52). Njegova bivša supruga ima samo riječi hvale za njega te često naglašava da je njihov brak bio divan.

Najduža Jackova veza bila je s glumicom Anjelicom Huston s kojom je bio u turbulentnoj vezi od 1973. sve do 1990. godine, unatoč njegovim učestalim prevarama, a konačno su prekinuli nakon što joj je glumac priznao da očekuje dijete s glumicom Rebeccom Broussard. S njom je Jack dobio kćer Lorraine (24) i sina Rayja (22).

Slavnog glumca s razlogom smatraju velikim zavodnikom s obzirom da je bio povezivan s brojnim poznatim ženama poput Lare Flynn Boyle, Rite Moreno, Kate Moss i Sharon Stone.

Za više vijesti iz svijeta poznatih i slavnih lajkajte našu Facebook stranicu!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=685890408195748&id=617958814988908

Linker
17. travanj 2024 14:25