Marko Todorov / CROPIX
S BROJNIM GOSTIMA

Jacques Houdek 34. rođendan proslavio sa svojom vjernom publikom

Poznati pjevač i mentor u popularnom showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održao je slavljenički koncert.

Jacques Houdek svoj je 34. rođendan proslavio sa svojom vjernom publikom, koja je mogla uživati u njegovom koncertu pod ravnanjem maestra Antuna Stašića i uz pratnju njegova Maestro Orchestra.

Popularnom pjevaču na pozornici se pridružio i Oliver Dragojević, ali i Voice kandidati tima Jacques te brojni drugi gosti.

Jacquesu su svojim dolaskom rođendan čestitali i brojni poznati poput Josipe Lisac, Ivane Kindl, Marka Tolje i drugih, a glazbenik je povodom 34. rođendana s obožavateljima na Facebooku podijelio svoja razmišljanja.

– Jesam li pametniji, mudriji? Ne znam. Prečesto se izgubim u ovom surovom svijetu i još uvijek se ne znam snaći u svakoj situaciji. Još uvijek sam naivan kao dijete. Jedan je moj mladi, ali jako mudar prijatelj rekao “bolje naivno vjerovati nego krivo suditi”, a ja se s time samo mogu složiti. Još uvijek vjerujem u ljude, u ljubav, u glazbu. Nadam se da ću uvijek ostati dijete u srcu. Volim tog malog klinca – napisao je Jacques i dodao da ne zna je li pametniji, ali da se nada da je bolji.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
26. travanj 2024 17:42