PRED OGLEDALOM

Jagoda Kumrić: Modni uzor mi je Nicole Kidman

­ Za mene su stil i ljepota unutarnja igra pozitivnih vibracija koje u određenom obliku izađu na površinu – kaže Splićanka Jagoda Kumrić (21), najpoznatija po ulozi Nikol Zlatar u serijalu ‘Larin izbor’. Njezin stil i način razmišljanja ni po čemu ne nalikuju razmaženoj bogatašici iz sapunice Nove TV – ne sluša ‘cajke’, ne čita chick lit i ne odijeva se prema modnim diktatima. No, zbog uloge spremna je na žrtve i kompromise te pristaje na promjene izgleda.

KOSA

Prije mjesec dana sam ponovno postala plavuša, dijelom zbog vlastite želje, a dijelom zbog snimanja ‘Larinog izbora’.

O producentima i stilistima najviše i ovisi koliko ću često mijenjati boju i dužinu kose, a najbolje se osjećam kad mi je duga i plava. Česta pranja i feniranja na setu su je oštetila, a ‘liječim’ je marokanskim uljem te preparatima Keune i Kevin Murphy.

KOŽA

S tenom nemam problema, vjerojatno zbog redovite i kvalitetne njege. Na lice nanosim termalnu vodu Avene te kremu Premier Dead Sea Moisture Complex, na bazi minerala iz Mrtvog mora, a šminku skidam gelom La Roche-Posay. Volim sivi smokey eyes i crveni ruž, a izbjegavam preintenzivnu šminku. Najdraži preparati su mi Kanebo korektor, ruž i rumenilo od Diora te maskara Max Factor 2000 Calorie.

MODA

U modi ne ‘brijem’ na marke već odjeću biram prema osjećaju – pa može biti i nešto s Hrelića. No, s druge strane, sviđaju mi se kreacije nekih domaćih dizajnera, poput haljina dvojca eNVy room koje nosim u svečanim prigodama. Često nosim modne dodatke – najviše šešire – a svaku kombinaciju ‘začinim’ s nekoliko kapi parfema. Trenutačno je to Bvlgari Omnia Amethyste. Kao modne uzore izdvojila bih glumicu Nicole Kidman , koja je uvijek elegantna, te pjevačicu Pink , koja je originalna.

HOBIJI­

Ne volim se ograničavati na jedan glazbeni stil pa slušam grupe Bon Jovi i Coldplay, Amy Winehouse … U zadnje vrijeme draga mi je švedska grupa Lykke Li, koja kombinira pop, indie i elektroniku, pa sam nedavno kupila njihov CD ‘Wounded Rhymes’. U književnosti preferiram klasike poput Dostojevskog, čija mi je knjiga ‘Idiot’ najdraža. Posljednje sam pročitala zbirku priča ‘Glazba vrele vode’ Charlesa Bukowskog.

Damir Leljak

Linker
02. svibanj 2024 08:39