instagram
žena podržava ženu

Ornela Vištica postala je poruku podrške kolegici Doris Pinčić: 'Možda smo odrasle preko noći'

Glumica Ornela Vištica na fotografiji koju je objavila na društvenim mrežama pozira s kolegicama glumicama Doris Pinčić i Jagodom Kumrić na crvenom tepihu kada su mlade glumice tek krenule graditi karijeru. Poručila je svojim kolegicama da su to bila izazovna vremena kada su morale odrasti i postati odgovorne osobe.

"Možda smo odrasle preko noći , ne znam.. Živjele smo tada same, svaka u svom stanu i morale naučiti sve o papirima, štednjama, kuhanju, kadrovima i ljudima. Trebalo je ostaviti dječje oči iza, razigranost mladalačkog bunta i odrasti. Ne onda kad ti želiš, nego onda kad moraš. Borbeno i snažno glavom odrasle i odgovorne osobe, a imali smo tek 20...", napisala je glumica Ornela Vištica (30) kraj njezine fotografije s kolegicama Doris Pinčić i Jagodom Kumrić koje su tada gotovo preko noći postale popularne zbog serije "Larin izbor". Prije osam godina zajedno su se prošetale crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala koji će se ove godine zbog koronavirusa održati na online platformama.

Inače, glumica porijeklom iz Mostara je u jednom intervjuu za Gloriju otkrila kako svoju snagu i odvažnost duguje jednoj od najvažnijih osoba u životu.

Privatni album
Ornela Vištica uživa u svom zelenom vrtu na jednom našem otoku

"Majka me odgajala strogo, morao se znati red i osjećaj za odgovornost. Kao tinejdžerica nikad nisam smjela kasniti, nikad lagati. Morala sam učiti i izvršavati svoje obveze na vrijeme i sve što sam mogla morala sam raditi samostalno. S druge strane, omogućila mi je sve za što je mislila da mi je potrebno i nikada mi ništa nije nedostajalo, a osobito je poticala moje talente", rekla je tada Ornela.

Čitajte i:

Domaća glumica otišla na more i otkrila novi hobi: 'Mislim da krećem u biznis'

Poznate dame 'bacile' su se na fora hobi, među njima su Ornela Vištica, ali i Sandra Perković

Ornela Vištica bila je na spoju na slijepo: 'Moram reći, nije dobro završilo'

Linker
18. travanj 2024 21:25