ISPRED OGLEDALA

Jagoda Kumrić: Moje male kozmetičke tajne

Osim titule Miss Splita, duga plava kosa zaštitni je znak razmažene Nikol Zlatar u serijalu ‘Larin izbor’. I Jagoda Kumrić , 19-godišnja Splićanka koja je glumi, odmalena njeguje dugu kosu: dok je bila djevojčica, duga se kosa sviđala njezinoj majci, a s vremenom je i ona shvatila da se ne može zamisliti s drugom frizurom.

Jeste li eksperimentirali s bojom? – Samo jednom – kad sam postala narančasta i ošišala se na bob.

Kojim preparatima njegujete kosu? – Trenutačno koristim Keune Silver šampon i Revlonov regenerator te silikon za kosu Premier Dead Sea.

Upotrebljavate li još neke proizvode izraelske tvrtke Premier, koje ste svojedobno i prodavali u Splitu? – Ta je kozmetika učinkovita za osjetljivu kožu – kakva je moja na licu i po­­­dručju oko očiju – i re­­zu­­ltati se mogu vidjeti nakon kratkog vremena. Trenutačno upotreblja­­vam kremu Moisture Co­­­­­­­­m­­­­­­­­­­­­­­­p­­­­­lex za­­­­jedno s mineralnim ka­­menčićem kojim lice masiram prije nanošenja, potom koristim soli iz Mrtvog mora te maslac za tijelo.

Čime dodatno štitite kožu lica i kosu od zagrebačke magle i hladnoće? – Na lice redovito stavljam kremu, a stilistička ekipa iz ‘Larinog izbora’ svakodnevno se brine za kosu tako da s tim nemam problema.

Što prvo učinite kad dođete kući sa snimanja? – Skinem cipele i, naravno, šminku.

Biste li se, poput Nikol, prijavili za izbor ljepote? – Ne bih! Svaka čast djevojkama koje se prijave, ali ja ne volim da me netko odmjerava i uspoređuje jesam li ljepša od nekog drugog.

Koliko su centimetara imale najviše potpetice koje ste dosad obuli? – U serijalu sam jednom nosila potpetice od 14 centimetara: korak je, naravno, bio poprilično nesiguran, ali naviknula sam se. Privatno ne nosim tako visoke potpetice.

Birate li odjeću za izlazak prema vremenu ili raspoloženju? – Prema raspoloženju, ali trudim se da bude u skladu s vremenom.

U čemu se osjećate najzavodljivije? – U haljini.

Koji vam je najdraži parfem? – Bvlgari Amethyst. Jako sam izbirljiva što se tiče mirisa, a ovaj ima sve što od parfema tražim: nije prejak, a opet je jako ugodan i poseban.

A ruž? Kakav ruž nikad ne biste stavili na usne? – Volim ruževe boje mesa, sviđaju mi se i crveni, ali mi ne pristaju pa ih izbjegavam. Crni ruž nikad ne bih stavila.

Jagoda Zamoda

Linker
30. travanj 2024 07:47