NJEZIN IZBOR

Jagoda Kumrić: Privlače me ambiciozni i duhoviti dečki

Plavokosa Splićanka Jagoda Kumrić s podijeljenim je osjećajima dočekala završetak snimanja serijala “Larin izbor” Nove TV, u kojem tumači lik razmažene bogatašice Nikol Zlatar. Sretna je što više nema cjelodnevnih boravaka na setu i razdvojenosti od obitelji, a, opet, nedostajat će joj ljudi s kojima se zbližila tijekom desetomjesečnog rada u Zagrebu, Lovranu i Splitu.

Kako god bilo, 20-godišnjoj članici splitskog Gradskog kazališta mladih prvi se televizijski nastup i te kako isplatio. Prepoznaju je na ulici, rado je viđena gošća na javnim događanjima, fanovi su joj osnovali stranicu na facebooku, a nedavno je dobila vlastiti projekt povezan s “Larinim izborom”. Riječ je o internetskom serijalu “Nikol: povjerljivo”, u kojem kći Nele i Tončija te sestra Jakova Zlatara putem videodnevnika otkriva tajne svoje obitelji.

Dok u serijalu glumi pripadnicu zlatne mladeži, koja najradije sluša Jelenu Rozgu i tulumari po narodnjačkim klubovima, Jagoda Kumrić voli rock, klasičnu glazbu i ska, ritam podrijetlom s Jamajke. Dok je živjela u Zagrebu, pronašla je nekoliko lokacija za takvu vrstu provoda, toliko zanimljivih da je jednom zaružila do šest ujutro. A kako je u 6 i 15 morala biti na setu, na posao je došla ravno iz kluba. Inače, na snimanju se najviše zbližila sa Zadrankom Doris Pinčić, koja tumači naslovnu ulogu, i koja bi joj često kuhala jer, kaže Jagoda Kumrić, savršeno priprema ribu i jela s plodovima mora.

– Doris mi je time nadomještala mamine delicije – govori Jagoda Kumrić, koja u Splitu, gdje je završila Jezičnu gimnaziju, živi s mamom Sanjom, vlasnicom kozmetičkog salona i trgovine s kozmetikom iz Mrtvog mora, tatom Perom, agentom za prodaju nekretnina, te braćom Zlatkom (18) i Markom (16). Ima i kućnog ljubimca, trogodišnjeg engleskog koker španijela Taza. Viđala ih je svakih nekoliko tjedana, kad se snimalo u Splitu, no kako se posljednjih mjeseci radilo isključivo u Zagrebu, posjetila ih je samo za Uskrs.

Jagoda se nada se da će sada imati i više vremena za ljubav.

– Za sad nemam momka – priznaje Jagoda Kumrić – a privući me mogu pametni, duhoviti i ambiciozni mladići. U fizičkom smislu nemam idealan tip, ali kad bih morala izdvojiti nekog muškarca koji mi je lijep, bio bi to britanski glumac Jude Law.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćenu verziju teksta o Jagodi Kumrić. U tiskanom izdanju Glorije (br. 903) saznajte sve o internetskom serijalu “Nikol: povjerljivo”, Jagodinom odnosu s roditeljima, navikama i planovima za daljnju karijeru i odmor u Izraelu. Možete se pretplatiti i na PDF izdanje.

Linker
30. travanj 2024 17:52