Srđan Vrančić/Cropix
USREDOTOČENA NA KARIJERU

Jake i samostalne žene teško pronalaze muškarce

Poznata voditeljica vodila je program svečanog otvorenja Zagreb Tourfilm festivala, a tom prilikom otkrila je kako uspijeva kombinirati posao s fakultetom i ima li vremena za ljubav.

Uživate li još uvijek u voditeljskom poslu?

– Da, naravno. To je prekrasan posao ako ga shvaćate ozbiljno i ulažete u sebe. Mene osobito vesele poslovi povezani s turizmom i promocijom Hrvatske, a program Zagreb Tourfilm festivala vodim od početka, već tri godine. Osim toga, za voditeljski posao iznimno mi koristi i studij turističkog menadžmenta na koji sam krenula upravo zbog učestale suradnje s turističkim sektorom.

Kako uspijevate uskladiti posao sa studijem na zagrebačkom VERN-u?

Potpuno sam posvećena fakultetu, uživam u tome. Pisanje seminara i brojna izlaganja jako su motivirajuća i edukativna, a studij mi izvrsno ide jer sam odabrala područje koje me potpuno okupiralo. Iduće godine planiram specijalizirati destinacijski i event menadžment koji mi se sviđa jer, između ostalog, zahtijeva i mnogo kreativnosti.

Imate li uz sve te obaveze vremena za ljubav?

Za ljubav uvijek ima vremena kada se ona dogodi, ali mi ne bi bilo lako da se sada zaljubim. Trenutno imam mnogo udvarača, ali ljubavi nema. Usredotočena sam na svoj profesionalan život u kojem sam stvarno uspješna, dok na privatnom planu trenutno nema novosti. Shvatila sam da jake i samostalne žene, osobito s kriterijima poput mojih, teško pronalaze muškarce. Ja ne mogu živjeti bez ljubavi, ali radije sam sama nego u vezi u kojoj nisam sretna. Nikada ne bih samo zbog drugih živjela u lažnom braku u kojem nema ljubavi.

Imate li kakve planove za ljeto?

Ljeto ću provesti u meni najdražoj Dalmaciji, ali će ono većinom biti radno. Osobito se veselim Bolu na Braču gdje ću se okušati u surfanju.

Linker
20. travanj 2024 07:07