AFP/Cropix / AFP
ISKRENO O SVEMU

Jennifer Aniston: Oprostila sam Bradu i Angelini

Jennifer Aniston (45) krasi novu naslovnicu poznatog modnog časopisa Harper’s Bazaar i za tu priliku u vrlo intimnom intervjuu otkriva mnoge stvari iz privatnog života – sadašnjosti i prošlosti zbog koje se pretvorila u pravu samopouzdanu ženu.

– U četrdesetima se zabavljam bolje nego ikad u životu. Promijenio se način na koji gledam na posao, svoje tijelo i emocije – izjavila je uspješna glumica i dodala kako je idući prema petom desetljeću svoga života zahvalna na svojoj prošlosti zbog koje je sazrijela kao žena.

Njenom novom samopouzdanju i svjetonazorima zasigurno je doprinjeo i zaručnik Justin Theroux (43).

– On je jedan od najskromnijih i najljubaznijih osoba koje poznajem. Nije glupan – izjavila je Jennifer i dodala kako on nije poput nekih njenih prijatelja kojima je slava udarila u glavu pa su se uobrazili.

/ © Melvin Sokolsky/Harper?s BAZA

– Gotovo je nemoguće da si dosadimo. Vjerujte mi, pokušali smo – našalilila se uspješna glumica i dodala kako uvijek imaju tema za razgovor i razloga za smijeh.

Na pitanje zamjera li svom bivšem suprugu Bradu Pittu (50) način na koji je prekinuo njihov brak te je li preboljela njegovu vezu s Angelinom Jolie (39), u koju se upustio nakon razvoda, Jennifer odgovara kako u njoj nema gorčine.

– Smatram kako je jako važno oprostiti. Ja sam jednostavno takva osoba! U suprotonom bih imala previše negativnih emocija koje nisu dobre za mene – rekla je glumica i zaključila kako ljudi mogu učiniti neoprostive stvari, ali im se ipak treba znati oprostiti.

Linker
19. travanj 2024 13:32