Sipa/Cropix
ISKRENO O BIVŠIM LJUBAVIMA

Jennifer Lopez: Pitam se koji muškarac je dovoljno dobar da uđe u moj život

Jennifer Lopez (45) otvoreno je progovorila o svojim bivšim vezama i razvodima te kako danas gleda na svoje propale ljubavi. Otkrila je da se ne srami ničega i da je svemu prilazila iskreno i otvorena srca.

Ojani Noa bio je njen prvi suprug i to vrlo kratko vrijeme, od 1997. do 1998. godine. Potom se vjenčala s Crisom Juddom (45) s kojim je bila u braku od 2001. do 2003. godine, a nakon njega se vjenčala s Marcom Anthonyjem (46) s kojim je službeno u braku provela deset godina, od 2004. do 2014.

U međuvremenu slavna pjevačica je bila u vezi sa Seanom Combsom (44), Benom Affleckom (42) i Casperom Smartom (27).

– Istina je da sam ulazila iz jedne veze u drugu, ali se ne sramim svoga puta i svih lekcija koje sam naučila – izjavila je lijepa Latina koja je nedavno u prodaju pustila svoj osmi studijski album A.K.A. i njemu posvetila svu pažnju.

– Ja uvijek činim ono što mi se čini ispravno i onako kako osjećam da trebam – izjavila je Jennifer i dodala kako je ipak došlo vrijeme da bude malo sama sa sobom, a priznala je i kako jako dugo nije bila fokusirana samo na sebe.

– Prijatelji mi pokušavaju pronaći partnera, ali meni to sada nije prioritet – izjavila je lijepa pjevačica i dodala kako su joj djeca jedini prioritet i da s njima pokušava provoditi najviše vremena.

– I dalje vjerujem u ljubav, ali se i pitam tko je dovoljno dobar da uđe u moj život te život moje djece – zaključila je slavna Jennifer.

Linker
29. travanj 2024 20:53