PUT DO SLAVE

Jessica Alba: Lagala sam kako bih se prikazala zanimljivijom nego što uistinu jesam

Jessica Alba (33) na najnovijoj naslovnici magazina Entertainment Weekly pojavljuje se u vrlo izazovnom izdanju. Odjevena u bijeli bikini priča o tome kako se nikada nije smatrala seks simbolom niti je na svom putu do slave učinila nešto zbog čega bi požalila.

– Seks sigurno pomaže u prodaji filma i po meni je to sasvim u redu – kaže za magazin Jessica, ali dodaje kako unatoč tome, ona svoj status zvijezde nije stekla na taj način.

– Kada sam na snimanju za neki časopis, ja sam u ulozi i to nije ono što ja uistinu jesam – kaže lijepa glumica te izričito naglašava kako je ona upravo suprotno od seks simbola – etikete koja joj se posljednjih godina stavlja.

– Nikad u životu nisam spavala s nekim zbog uloge i nikada se nisam radi toga osjećala ugroženo – rekla je Jessica te dodala kako postoje brojne glumice koje su morale poći tim putem.

– Ja sam vrlo pristojna jer sam odrasla u katoličkoj obitelji. Bilo bi me sram da postupam suprotno od onoga kako sam odgojena – izjavila je majka dviju djevojčica.

Jessica kaže kako joj je etiketa seks simbola na početku bila neobična, jer je potpuno suprotna od onoga kako se ona vidi.

– Novinari bi mi često postavljali provokativna pitanja o mojoj seksualnosti, a ja bi ponekad slagala samo kako bi se prikazala zanimljivijom nego što zapravo jesam – sada iskreno prepričava Jessica.

Jessica Alba: U mojim ugovorima stoji stavka “bez golih scena”

Linker
29. travanj 2024 12:33