JONATHAN RHYS MEYERS

Još jedan brutalni incident

Irski glumac Jonathan Rhys Meyers (31) sudjelovao je u incidentu u kojem je izazivao policajce na tučnjavu. Glumac proslavljen ulogoma u filmovima „Velvet Goldmine“ i The Tudors“, završio je svezan u lisice kad su ga francuski policajci zatekli kako na pariškom aerodromu Charles DeGaulle, baca novac, pijano posrće hvaleći se svojim bogatstvom i bahato vrijeđa policajce. Očevici incidenta tvrde da je raspomamljeni glumac prešao sve granice pristojnog ponašanja te je izazivao policajce na tučnjavu vičući im i provocirajući ih da ga udare.

Holivudska zvijezda otpuštena je iz policije nakon nekoliko sati ispitivanja, a to nije njegov prvi incident. Naime, Meyers je već u tri navrata završio na rehabilitaciji zbog ovisnosti o alkoholu i agresivnih ispada. Izgleda da su mu upravo zračne luke omiljena mjesta na kojima pokazuje svoj bijes i neartikuliranost, pošto je zadnji put zatvoren zbog agresivnog i alkoholiziranog ponašanja na aerodromu u Dublinu. Tužbe protiv njega prije su odbačene, pa se čini da “temperamentni” glumac nije ništa naučio.

Samo par dana nakon incidenta primjećen je kako šeta Londonom i ispija alkohol a kasnije je otkrio da je “zapravo utapao bol zbog preminule majke”. Zadnji put je zatražio pomoć u veljači , kad je nekoliko tjedana pristao na liječenje u britanskom rehabilitacijskom centru. Tada su ga producenti serijala „The Tudors“ natjerali na liječenje pošto se neodgovorno ponašao na snimanju već treće sezone zaredom.

-On je drag momak i s njim je većinu vremena dobro raditi ali ima određene demone s kojima se ne zna nositi – izjavio je tada jedan od članova filmske ekipe. I sam glumac je u više navrata progovorio o svojoj destruktivnoj ovisnosti.

-Kad pijem, ima me posvuda, ne mogu se kontrolirati, beznadan sam. Ponašam se kao nezrelo dijete i ljudi to uočavaju.

Gordana Kolanović

Linker
02. svibanj 2024 08:07