MIA FARROW

Još jedna obiteljska tragedija

Patrick Farrow (66), brat glumice Mie Farrow nađen je mrtav u svojoj kući u Vermontu. Starijeg brata poznate glumice, proslavljene ulogom u filmu „Rosemaryna beba“, u ponedjeljak navečer pronašli su policijski službenici, koji su stigli na telefonski poziv nepoznate ženske osobe primljen iz njegove kuće.

Patrick i Mia odrastali su u velikoj obitelji, sa još petoro braće i sestara. Njihovi roditelji, australski redatelj John Farrow i majka, irska glumica Maureen O’Sullivan, često su zbog posla putovali s djecom po Hollywoodu i Europi. Kad se osamostalio, Patrick Farrow preselio se u New York, koji je zatim napustio prije 30 godina zbog mira koji su mu pružale planine Vermonta. Bio je priznat i nagrađivan kipar, oženjen za umjetnicu Susan Farrow s kojom je otvorio Farrow galeriju umjetnina.

– Žrtvino tijelo poslano je na forenzičko vještačenje kako bi se obdukcijom utvrdio uzrok smrti. Okolnosti smrti su sumnjive, ali ne isključujemo samoubojstvo – izjavio je Timothy Oliver, šef policije u Vermontu.

To je već druga tragedija koja je zadesila njihovu obitelj, naime, prije samo šest mjeseci Mia Farrow, poznata i po tome što je bivša supruga Franka Sinatre i što je bila u 12-godišnjoj vezi s redateljem Woodyem Allenom, izgubila je kćer Lark Previn (35), koja je u prosincu umrla nakon duge i teške bolesti.

Gordana Kolanović

Linker
04. svibanj 2024 04:02