Kikylicious/We Heart It
KRAJ 2014. GODINE

Još stignete 2014. učiniti najboljom godinom do sad!

Iako brojimo sitno do kraja godine, još uvijek stignete od nje učiniti najbolju do sad. Posljednje poglavlje knjige zvane 2014. godina zaključite na najbolji mogući način. Budite blagi prema sebi, darežljivi prema najbližima te otvorenog srca i uma za budućnost.

Donosimo vam dobre ideje kako godinu završiti na najbolji mogući način, osjećati se dobro i poticati druge na isto.

Putovanje

Advent u Beču, Budimpešti ili Pragu ne zvuči kao loša ideja, a ujedno je i vrlo povoljno. Želite li promijeniti okolinu i iskusiti doživljaj Božića i blagdana – najbolji način da završite godinu je kratko putovanje s voljenom osobom.

Božićno druženje

Božićni domjenak je idealna prilika da okupite prijatelje i obitelj te provedete kvalitetno zajedničko vrijeme. Prisjetite se najljepših trenutaka godine, razgovarajte o planovima za budućnost te si budite podrška i oslonac.

Raščistite odnose

Negativne emociji, čak iako ih niste svjesni, utječu na kvalitetu života. Blagdani su idealno vrijeme da podignete telefonsku slušalicu ili napišete pismo osobi koju ste povrijedili ili koja je povrijedila vas! Iza tog čina krije se nevjerojatno olakšanje.

-> Na koji način vaše prijateljice utječu na vaše zdravlje?

Rezimirajte i budite zahvalni

Sastavite popis svih dobrih stvari iz 2014. godine. Neka se na njemu nađu mala postignuća, velike lekcije i osobe koje su vam bile podrška ili od kojih ste nešto naučili. Vjerujte, kad krenete s popisom zahvala – teško ćete stati, a osjećat ćete se odlično.

Učinite nešto za sebe

Godinu svakako završite tako da ugodite sami sebi. Počastite se spa vikendom koji možete organizirati kod kuće: kupka, čaj, knjiga, maska za lice, aromatična ulja, lagana hrana ili provedite vikend u spa centru te uživajte u masaži i jacuzziju.

-> Kako se opustiti i napuniti pozitivnom energijom u samo jednom danu?

Učinite nešto za druge

Ne propustite uključiti se u neku humanitarnu akciju ove godine. Brojnim obiteljima potrebna je pomoć, a blagdani su upravo vrijeme kada je to najbolje učiniti. Darujte staru odjeću, namirnice ili novac provjerenim udrugama i akcijama koje se bave humanitarnim radom.

-> 10 jednostavnih savjeta kako biti bolja i suosjećajnija osoba

Stvorite viziju za sljedeću godinu

Novogodišnje odluke nisu nešto od čega biste trebali zazirati. Jasna vizija i cilj jako su bitni, ali budite blagi prema sebi i realni prilikom njihova donošenja. Razmislite u kojem smjeru želite da ide vaš život i kako da budete zdrava osoba – u svakom pogledu!

Linker
19. travanj 2024 14:25