MARIJANA ČVRLJAK

Kajem se samo zbog seksa

Malo je tko vjerovao da će prva se­­­­­­zona regionalnog Big Brothera, koja je završila prošle nedjelje, izazvati lavinu rasprava u zemljama bivše Jugo­sla­vije. Za to se pobrinula 27-godišnja Marijana Čvrljak , kućanica iz Šibenika, oko čije se pobjede strasti još ne stišavaju. Mnogi se, naime, pitaju kako je naklonost glasača – a samim time i 104.700 eura – mogla osvojiti žena koja je zbog showa ‘napustila’ dvogodišnju kćerkicu. I koja se kao udana žena – supruga šibenskog po­­mor­­ca Ivana Čvrljka (32) – upustila u strastvenu ljubavnu vezu s pet godina mlađim Beograđaninom Nikolom Nemeševićem Nemešem .

Unatoč velikoj strasti i još većim riječima, Ma­­rijanini ljubavni snovi rasplinuli su se u finalnoj večeri kad je se Nemešević, koji je show napustio dva dana prije nje, javno odrekao. Rekao je, naime, da je Marijana cijelo vrijeme glumila, da su mu to potvrdili i neki stanari, prijatelji i roditelji te da više ne želi biti s njom. Mnogi vjeruju da je ta njegova reakcija donijela mnogo glasova “balkanskoj preljubnici”, kako su je nazivali, i oprost javnosti za sve njene grijehe. Oprostio joj je i otac Ivo Kovačević, umirovljeni branitelj, koji ju je dočekao u Beogradu i sutradan ujutro odvezao kući. Ne u Šibenik, gdje je dosad živjela sa suprugom, već u obiteljski stan u Kninu.

­

Stalno ponavljate da ste tužni, ali ipak tvrdite da se ni zbog čega ne kajete? – Ne kajem se zbog svoje ljubavi prema Nemešu, ali zbog načina na koji sam to iskazivala – tu ponajprije mislim da naše intimne trenutke – da. Trebala sam se suzdržati, no moji su osjećaji bili prejaki. Žao mi je što sam time povrijedila svoje najbliže i što suprugu, s kojim sam u braku provela dvije i pol godine, nisam u lice mogla reći da je među nama gotovo. To bi bilo poštenije.

Vrijedi li 104.700 eura svega što ste izgubili? – Ne. Novac mi, vjerovali ili ne, ništa ne znači. Veće i važnije bilo bi mi da je Nemeš ostao uz mene. Glavna nagrada trebala mi je biti njegova ljubav. Ništa drugo nije vrijedno toga.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli intervju s Marijanom Čvrljak pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 860) ili se pretplatite na PDF izdanje

­

Linker
25. travanj 2024 15:25