ANNA CHLUMSKY

Kako danas izgleda curica iz filma 'Moja djevojka'

Prije dvadeset godina Anna Chlumsky bila je miljenica Amerike. Tada 11-godišnja curica, briljirala je u hit filmu “Moja djevojka” i gotovo jednako popularnom nastavku, no tinejdžerske godine donijele su lagano razočaranje u glumu te se mlada glumica okrenula akademskom životu i studiranju međunarodnih odnosa na sveučilištu u Chicagu. Nakon što je diplomirala 2002. godine, prestala je uplaćivati članarinu glumačkom cehovskom udruženju te se zaposlila kao provjerivač činjenica u Zagat istraživanju, a kasnije i kao asistentica urednika u izdavačkoj kući HarperCollins. Dani slave i crvenog tepiha činili su se daleko iza nje.

No, svjetla pozornice počela su joj nedostajati te se u druoj polovici prošloga desetljeća odlučila vratiti glumi. Drugi pokušaj ipak nije bio uspješan kao prvi, pa je počela dobivati samo manje uloge, među kojima i pojavljivanje u seriji “Televizijska posla”, ali ovih dana se očekuje njezin veliki povratak.

Naime, Anna Chlumsky ima jednu od važnijih uloga u novoj HBO-voj seriji “Potpredsjednica”, gdje glumi šeficu ureda potpredsjednice SAD-a, koju pak glumi Julia Louis-Dreyfus , poznata kao Ellen iz humorističnog serijala “Seinfeld”. Premijera serije zakazana je za 22. travnja u SAD-u, dok će prva epizodna na HBO Hrvatska biti prikazana krajem svibnja.

Kako se Chlumsky snašla u novoj ulozi, ali i koliko se promijenila od filma “Moja djevojka” vidite i sami u priloženim video isječcima.

Linker
01. svibanj 2024 03:58