Sipa/Cropix / SIPA
IMA POŠTOVANJA PREMA PROFESIJI

Kanye West: Moj otac bio je paparazzo

Na saslušanju građanske tužbe koju je jedan paparazzo podigao protiv Kanyea Westa (37), slavni reper otkrio je kako je njegov otac također bio paparazzo te da ima poštovanja prema struci, ali da je tužba ipak neutemeljena.

Kanye se pojavio na saslušanju radi tužbe koju je protiv njega podnio paparazzo nakon prepirke koja se odigrala na aerodromu u Los Angelesu.

– Moj otac je bio paparazzo i kršćanski bračni savjetnik – rekao je Kanye sucu tijekom saslušanja i dodao da mu je majka bila ugledna profesorica.

– Roditelji me nisu odgojili tako da se hrvam s nasumično odabranim paparazzima – izjavio je reper i dodao kako ima poštovanja prema toj struci te da je s mnogim paparzzima u dobrim odnosima.

– Mnogo puta sam sjeo u automobil s paparazzima i oni bi mi rado pomogli s parkiranjem ili mi pričuvali auto da ne dobijem kaznu – rekao je reper i dodao kako su neki od njih dobri i pošteni, dok su neki agresivni i uporni unatoč mnogobrojnim upozorenjima.

– Žao mi je što sam mu pokušao uzeti kameru, ali nije točno da sam ga ozljedio – zaključio je svoj iskaz Kanye i dodao kako je sve to samo gluma s namjerom da paparazzo dobije veliku novčanu odštetu.

Umjesto nagodbe, slavi reper osuđen je na dvije godine uvjetne kazne, 24 sata terapije kontrole bijesa i 250 sati dobrotvornog rada.

Je li uistinu riječ samo o pokušaju otimanja kamere ili se ipak radi o fizičkom napadu, pogledajte u videu!

Linker
19. travanj 2024 16:23