Sipa/Cropix / SIPA
INSPIRACIJA IZ POVIJESTI

Kanye West: Ne smijem se jer sam shvatio da to jednostavno nije 'kul'

Reality zvijezda i popularni reper imaju mnogo toga zajedničkog. Osim strasti koju dijele prema modi, vode se i sličnom životnom filozofijom – što manje osmijeha to bolje.

Kim Kardashian (34) nedavno je na svom Instagramu objavila fotografiju ispod koje je poručila svojim obožavateljima da se smije, ali vrlo rijetko jer smijeh uzrokuje bore, a ona to ne želi.

Istu gestu izbjegava i njen suprug Kanye West (37) koji je nedavno otkrio svoje razloge zbog koji izbjegava osmijeh.

– Kad sam radio na albumu Yeezus vidio sam knjigu iz 1800. godine i promatrao fotografije ljudi koji su izgledali tako ozbiljno. Privukli su moju pažnju odjeveni u nevjerojatnu odjeću i s tako ozbiljnim licima – izjavio je poznati reper.

JLP

Foto: JLP

– Paparazzi me uvijek pitaju zašto se nikada ne smijem, a ne znaju da to što se ne smijem me najviše nasmijava – otkrio je Kanye svoju životnu filozofiju.

– Kada gledate stare slike ili dvorske portrete nitko se na tim slikama ne smije. Osim što bi bilo teško satima pozirati s osmjehom na licu, jednostavno ne bi bilo toliko kul – izjavio je suprug slavne starlete koji je poznat po tome da želi biti što originalniji i posebniji u svim životnim aspektima.

Linker
16. travanj 2024 08:42