Sipa/Cropix
FILM DIVERGENT

Kate Winslet: Moju djecu konačno zanima moj rad

Glumica je na europskoj premijeri filma Divergent priznala kako su se, nakon što je snimila ovaj film, njena djeca konačno zainteresirala za njezin rad: znanstveno-fantastični triler koji se uspoređuje s Igrama gladi i također je snimljen prema istoimenoj knjizi blizak je njenoj kćeri Mii (13) i sinu Joeu (10).

– Moja djeca čitala su knjigu pa ih živo zanima kakav će biti film, a i da vide mamu u poslu – ispričala je Kate Winslet (38) novinarima u Londonu na svečanoj premijeri i dodala:

– Oni još nisu gledali moje filmove, pogledali su samo pola Titanica i to je to. Tako da je ovo posebno zanimljivo za njih – ispričala je oscarovka.

Glumica je u prosincu 2013. rodila svoje treće dijete, sina Beara Blazea kojeg je dobila s trećim suprugom Nedom Rocknroolom. Za vrijeme snimanja ovoga filma Kate je bila trudna i priznala je kako joj je bilo teško svaki dan odlaziti na posao i glumiti zlicu budući je bila u euforičnom i sretnom raspoloženju zbog prinove.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Glumica je dobila pohvale i za svoj izgled: odabir crne dugačke haljine britanske kreatorice Jenny Packham bio je pun pogodak, a mnogi hvale i njen prirodan izgled odnosno činjenicu da Kate nije poduzimala nikakve estetske zahvate na licu već ponosno nosi bore.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Linker
14. svibanj 2024 20:30