BEBA U KUĆI

Katherine Heigl: Hodam kao zombi i ne spavam noćima

Katherine Heigl (33) je podijelila s novinarima kako s prvom djevojčicom nije imala iskustvo bebe u kući pa joj je sada, s drugim djetetom, sve novo.

Naime, glumica i njezin suprug Josh Kelley svoje prvo dijete, kćer Naleigh posvojili su kada je imala 9 mjeseci tako da s njom nisu prolazili one muke koje svi roditelji prolaze sa skroz malenim bebama. Drugo dijete, nedavno posvojena Adalaide, k njima je došla kratko nakon rođenja.

– Nikad prije nisam imala novorođenče. Uopće to nisam iskusila, tako da mi je sve bilo novo. Bila sam spremna za noćno ustajanje, ali ljepota u svemu tome je što traje tek nekoliko mjeseci, a za to vrijeme hodam kao zombi i ne spavam noćima. – izjavila je glumica za magazin People. Izvor zabave u brizi oko malene Adalaide je i njena starija sestra.

– Naleigh je bila veoma uzbuđena što će dobiti malenu sestricu; sve dok ona nije stigla. Onda se malo dvoumila želi li da sestra ostane s nama ili ne, a zatim je postala njezin maleni zaštitnik i počela ozbiljno shvaćati ulogu velike sestre. – oduševljeno je prepričavala Heigl zgode u njihovoj četveročlanoj obitelji.

Linker
16. travanj 2024 17:29