Sipa/Cropix / SIPA
TERET OBITELJSKOG IMENA

Kendall Jenner: Nisam uspjela zbog svoje obitelji već unatoč njoj

Kendall Jenner (18) mlađa polusestra poznate starlete Kim Kardashian (33) imala je trnovit put do uspjeha, na kojemu joj njeno ime i popularnost stečena u obiteljskom showu Keeping Up with the Kardashians nisu pomogli, nego dapače – zatvorili su joj brojna vrata u svijetu mode.

U novom izdanju magazina Love, mlada manekenka otkrila je s kojim problemima se susretala prije nego što je dobila priliku nositi revije poznatih modnih kuća kao što su Chanel, Givenchy i Balmain.

– Ljudi misle kako je uspjeh došao sam od sebe, ali to nije niti približno točno. Slava iz reality showa radila je protiv mene, a ne meni u korist – izjavila Kendall i dodala kako je morala raditi i truditi se puno više od ostalih jer je agencije i dizajneri nisu shvaćali ozbiljno.

– Najsretnija sam bila kada me nitko ne bi prepoznao – rekla je i dodala kako joj je starija polusestra Kim velika podrška, ali kako ipak ne želi da ona uvijek bude u prvim redovima na njenim revijama.

– Kim je bila pozvana na mnoge revije na kojima sam sudjelovala, ali bi me prije toga nazvala i pitala želim li da dođe i moram priznati, na mnogim ju revijama nisam željela vidjeti pa nije niti došla – objasnila je Kendall.

Linker
20. travanj 2024 07:08