Splash
I DALJE BLISKI

Kim Kardashian najradije se povjerava Bruceu Jenneru

Nakon što se njena majka razvela od Brucea Jennera (64) Kim Kardashian (33) i dalje je ostala vrlo bliska sa svojim očuhom.

Starleta često ruča sa svojim očuhom kojemu se povjerava radije nego majci – i u obiteljskom realityju Kim je često isticala da ju Bruce razumije te da je on glas razuma u njihovoj obitelji.

Za razliku od njezinih sestara Kourtney i Khloe Kim se često može vidjeti u društvu Brucea koji je, prema najnovijim informacijama, u vezi s najboljom prijateljicom Kris Jenner Rondom Amihirom.

Foto: Splash

Rhonda je bila Krisina osobna asistentica i najbolja prijateljica 20 godina te je Kris navodno shrvana što se Bruce spetljao s njom. No, u izjavama za javnost ekscentrična Kris govori kako samo želi da Bruce bude sretan i da je nije bruga s kime izlazi.

S druge strane, i Kim teško pronalazi zajednički jezik sa svojom majkom, pogotovo u posljednje vrijeme jer ju suprug Kanye West nagovara da odustane od sudjelovanja u obiteljskom realityju pa se starleta nalazi između dvije vatre – majke i supruga.

Često se spominje i kako reper u potpunosti želi kontrolirati Kimin život – od njene odjeće, do posla i odabira s kim će s družiti pa je reality zvijezda odlučila potražiti savjet od očuha, kojem očito, najviše vjeruje.

Linker
29. ožujak 2023 18:02