PRVI PA USPJEŠAN

Koncert Marka Tolje oduševio publiku i pjevača

– Prezadovoljan sam – bile su jedine riječi koje je Marko Tolja uspio izgovoriti poslije dvoipolsatnog koncerta u kazalištu Komedija, koji je, čini se, jednako oduševio i samog pjevača i publiku.

A dok Marko nije nalazio riječi kojima bi opisao svoje emocije nakon prvog samostalog koncerta, pjevačica Ksenija Erker – koja trenutno u HTV-ovom showu Zvijezde pjevaju ocjenjuje duete koje mladi pjevač izvodi sa TV-voditeljicom Tamarom Loos , nije mogla prestati hvaliti izvedbu 25-godišnjeg Riječanina.

– Kad bih morala ocijeniti njegov večerašnji nastup, ne znam koju palicu bih digla. Mislim da tu ocjenu još nisu izmislili. Digla bih svoju desetku i uzela bih palice od drugih članova žirija – kaže Ksenija koja je spektakl pratila iz prvog reda u društvu supruga Hrvoja Hegedušića i kćerke Hane . Tolju je usporedila sa Ivom Robićem , a posebno ju je dojmio opušteni i duhoviti scenski nastup.

Uz atraktivne plesne točke djevojaka iz skupine Cro Dance, bilo je tu dosta skečeva ali i šala na vlastiti račun, pa se u kazalištu, uz pjesmu čulo i dosta smijeha. Prisutne je najviše nasmijao skeč pjevača Đanija Stipaničeva i Guiliana Đanića koji su s gajbom pive ”dolutali” na scenu tražeći Matu Mišu Kovača . Bilo je to iznenađenje i za samog Marka, koji je to kasnije komentirao riječima – Guiliano i Đani su se već prije pokazali kao odlični pijatelji.

Iako su prošle tek četiri godine otkako je njegovo ime na hrvatskoj estradi, Marko je već uspio skupiti mnogo prijatelja, od kojih su mu se neki, poput Jacquesa Houdeka , Tine Vukov i Tamare Loos pridružili na sceni u izvođenju evergreena, brojeva iz mjuzikla te pjesama sa njegovog drugog, novog albuma ”Vrijeme briše istinu”. Drugi su ga prijatelji podržali iz publike, kao što su Marijana Batinić , Petra Nižetić , Iva Šulentić , Marija Borić i ostali, a najponosniji su ipak bili otac Darko, majka Koraljka, brat Igor, sestra Ines te stric Davor Tolja.

Maja Jurović

Linker
24. travanj 2024 18:19