MARIO MLINARIĆ

Kraj ljubavi

Iako je svoju vezu s 26-godišnjim Iskrom Savčić krio kao zmija noge, glumac Mario Mlinarić otkrio je kako je romansa između njega i tajanstvene stručnjakinje za odnose s javnošću ipak završena. Par se upoznao 2003., kada je Mario sudjelovao na izboru za Mistera Hrvatske te osvojio titulu prvog pratitelja. Sve do Marijevog ulaska u reality show Farma njih su dvoje bili prijatelji, no ovog travnja planula je ljubav.

Zvijezda serijala „Zabranjena ljubav“ otišao je u izolaciju turopoljskog imanja, misleći kako će se tamo zadržati tek tjedan–dva. No, sreća mu se osmjehnula, ostao je tri mjeseca te show napustio kao pobjednik. Iskra ga je sve vrijeme strpljivo čekala, i tek nakon Marijeva izlaska shvatili su koliko se, zapravo, vole. Nakon zajednički provedenog ljeta odlučili su da je ipak bolje da svatko krene svojim putem.

Razlog prekida nije svađa, tvrde prijatelji 29-godišnjeg Marija, koji se nakon raskida veze potpuno posvetio poslu. “Hardcore” teretana Core Gym, koju je u veljači otvorio skupa s partnerom Željkom Radolfijem.

Linker
03. svibanj 2024 02:15