POZNATI ZA ŠTEDNJAKOM

Kreće Celebrity MasterChef - pogledajte tko će sve kuhati

Jedan od najpopularnijih reality showova u Hrvatskoj vraća se na male ekrane i to u celebrity izdanju – među inima u Celebrity MasterChefu koji kreće na proljeće na Novoj TV, kuhat će i Nives Celzijus, Anđa Marić i Alka Vujica.

U celebritiy izdanju popularne emisje imat ćemo prilike vidjeti kako će se glumci, pjevači i ostali „estradni radnici“ snaći s kuhačom dok će ih ocjenjivati stručni žiri.

Igor Mešin, Sanja Vejnović, Ivica Skoko, Filip Šovagović, Nikša Kušelj, Alka Vuica, Mario Valentić, Emilija Kokić, Nives Drpić, Anđa Marić, Nada Rocco, Irina Čulinović, Ranko Zidarić dio je poznatih imena koja će se pojaviti u novom kulinarskom showu Masterchef, a u stručnom žiriju biti će Radovan Marčić, Dino Galvagno i Andrej Barbieri. Mate Janković, član žirija u prvoj i drugoj sezoni neće sudjelovati zbog ranije dogovorenih poslovnih obaveza, piše Dnevnik.hr.

Celebrity MasterChef pokrenut je u Velikoj Britaniji u 2006., od tada sve do danas jedan je od najuspješnijih formata koji već sedam godina zaredom oduševljava gledatelje i postiže izvanrednu gledanosti. Emitiran je također i u Australiji, Belgiji, Danskoj, Maleziji i Južnoj Koreji te Izraelu, Norveškoj i Irskoj, navodi Dnevnik.hr.

Linker
26. travanj 2024 04:20