STRAST NA PLATNU

Kristen Stewart i Robert Pattinson - najljepši filmski poljubac

Na sinoćnjoj dodjeli MTV Movie Awards 2012 u losangeleskom Amfiteatru Gibson službeno je potvrđeno ono što za brojne obožavatelje “Sumrak sage” ionako nije bilo upitno – da su Kristen Stewart i Robert Pattinson kao Bella i Edward autori najboljeg prošlogodišnjeg filmskog poljupca. Riječ je o susretu njihovih usana prilikom scene vjenčanja iz filma “Sumrak saga: Praskozorje – 1. dio”.

Nagrada ne čudi kada se zna da su osim na filmu Bella i Edward partneri i u stvarnom životu. Kristen Stewart preuzela ju je bez Roberta, u svom poznatom sramežljivom stilu rekavši kako joj je ovo priznanje jedno od najvažnijih u karijeri. Njene bi se riječi mogle smatrati poslovičnima i neiskrenima, da prije desetak dana u Cannesu nije pokazala koliko ljubljenju svoga dečka predano pristupa i u privatnim prilikama.

Get More: MTV Shows

Posljednji nastavak “Sumrak sage” ujedno je i film godine po izboru MTV-ja za 2012, a s “Igrama gladi” i završetkom Harryja Pottera poharao je i druge kategorije. Autori najbolje glazbe su LMFAO (“Party Rock Anthem” za film “21 Jump Street”), najveće otkriće je Shailene Woodley iz “Nasljednika”, dok je Melissa McCarthy najbolja komičarka zahvaljujući “Djeverušama”.

Linker
19. travanj 2024 02:40