NAKON PREVARE

Kristen Stewart objavila dirljivu ispriku Robertu Pattinsonu

Mlada holivudska zvijezda Kristen Stewart (22) javno se ispričala dečku Robertu Pattinsonu (26) zbog prevare i sramote koju mu je priuštila našavši se u naručju Ruperta Sandersa (41), oženjenog redatelja filma “Snjeguljica i lovac” u kojem je i sama igrala.

– Duboko žalim zbog boli i sramote koju sam nanijela bliskim ljudima i svima koje je ovo pogodilo. Ova indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mome životu, osobu koju najviše volim i poštujem, Roba. Volim ga, volim ga i tako mi je žao – izjavila je jučer Kristen Stewart.

Kristen nije jedina koja se kaje zbog svojih postupaka. Redatelj kojeg su oborile čari njegove mlade glumice također se požurio posuti pepelom.

– Potpuno sam izbezumljen zbog boli koju sam nanio svojoj obitelji. Moja predivna žena i božanska djeca sve su što imam na ovome svijetu. Volim ih svim srcem i molim se da ovo uspijemo zajedno prebroditi – rekao je Sanders za People.

Redatelj je oženjen za model i glumicu Liberty Ross (34) s kojom ima dvoje djece, Skylu (7) i Tennysona (5). Njegov čin to je gori što je Liberty također glumila u filmu “Snjeguljica i lovac”, i to majku “Snjeguljice” Kristen Stewart. Prije negoli je obrisala svoj Twitter profil prevarena supruga na njemu je citirala Marilyn Monroe, napisavši “Ponekad se loše stvari raspadnu kako bi se dobre mogle izgraditi”.

Stewart i Pattinson u vezi su skoro četiri godine, a upoznali su se na snimanju “Sumrak sage”.

Linker
25. travanj 2024 12:05