LOŠA ODLUKA

Kristen Stewart prevarila Roberta Pattinsona s oženjenim redateljem

Idilična veza Kristen Stewart (22) i Roberta Pattinsona (26), glumaca iz serijala “Sumrak saga”, ozbiljno je poljuljana nakon što se saznalo da je glumica prevarila svojeg dečka s redateljem Rupertom Sandersom, kojeg je upoznala na snimanju filma “Snjeguljica i lovac”.

– Kristen je potpuno očajna. Bila je to pogreška. Ona je dobra osoba koja je napravila lošu odluku – kazao je neimenovani izvor za američki časopis People, koji je i prvi objavio priču o ljubavnom krahu mladoga para.

Kristen Stewart prevarila je Roberta Pattinsona s redateljem Rupertom Sandersom Foto: Sipa / CROPIX

Stewart, navodno, nije održavala tajnu vezu s 18 godina starijim Sandersom, koji je oženjen i ima dvoje male djece, već su se samo jednom, i to nedavno, prepustili strasti. Nijedno od njih dvoje nije htjelo komentirati tvrdnje časopisa People.

Kristen Stewart i Robert Pattinson upoznali su se početkom 2008. godine, kada je počelo snimanje “Sumraka”, no nije poznato kada su točno postali ljubavni par, ali pretpostavlja se da se to dogodilo već nekoliko mjeseci nakon upoznavanja. Svoju su vezu ljubomorno čuvali od medija, odbijajući govoriti jedno o drugome, a tek treba vidjeti hoće li nevjera uspjeti razoriti njihovu ljubav.

Posljednji put su u javnosti viđeni zajedno prije nekoliko dana na Comic-Conu, kada su izgledali dosta blisko.

Linker
24. travanj 2024 11:30