Kristina: glazbena poslastica na Garage Auto Showu

U sklopu Garage Auto Showa koji se održava od 23. do 26 svibnja u trgovačkom centru Westgate u organizaciji Jutarnjeg lista i Auto Kluba večeras će nastupiti mlada pjevačka zvijezda u usponu, Kristina. Ova mlada i atraktivna pjevačica publici se predstavila velikim hitom “Odnijela te votka” 2012. godine koji je vrlo brzo skupio preko 1.500.000 pregledana na YouTube kanalu, ali i postao jedna od najslušanijih pjesama 2012. godine.

Kristina je svoj veliki talent i želju za usponom u glazbenim vodama potvrdila i svojim drugim singlom “Prvi dan života” koji je također izazvao veliko zanimanje javnosti i potvrdio Kristinin status na hrvatskoj glazbenoj sceni. Nema sumnje da ovu mladu i atraktivnu pjevačicu očekuje lijepa glazbena karijera, ali i da će svi posjetitelji Garage Auto Showa imati priliku u Garage prostoru od 21 sat uživati u njenom nastupu i glazbenim hitovima.

Za potrebe Garage Auto Showa Kristina je snimila i poseban foto editorijal pod kreativnim vodstvom Viktora Drage, a fotoobjektivom ovjekovječila ju je poznata fotografkinja Joanne Paciorek. Kristina je baš poput mnogih glazbenih zvijezda istaknula svoju lijepu liniju i pokazala da se odlično snalazi i pred objektivima fotoaparata odlično spajajući svoj lijepi glas i zanosan stas.

Linker
20. svibanj 2024 09:31