Najružniji prekid ikada

Nakon dvadeset godina otkriveno kako je pukla veza između nekoć najslavnijeg para na svijetu

Glazbenici Britney Spears i Justin Timberlake zajedno su bili pune tri godine. Njihov raskid bio je šok za mnoge jer se dogodio naglo, a godinama se nagađalo što se točno dogodilo između njih.

Prije točno dvadeset godina svjetsku glazbenu scenu uzdrmala je vijest da Britney Spears i Justin Timberlake više nisu skupa. Slavni glazbenici u to su vrijeme slovili za "it" par i tijekom trogodišnje veze punili su medijske stupce kao malo koji drugi ljubavnici. Na neslavnu obljetnicu njihovog raskida redatelj glazbenih spotova Chris Applebaum, koji je blisko surađivao s Britney i Justinom, odlučio je izići u javnost s dugo čuvanom tajnom. Njegova sjećanja na prekid, koji na Justina baca nimalo laskavo svjetlo, podijelio je na svom Instagramu.

image

Britney i Justin snimljeni 2001., godinu prije no što ju je on kukavički ostavio.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Applebaum tvrdi da je Justin Timberlake glazbenicu ostavio tako što joj je poslao SMS poruku.

Britney je prema njegovoj priči doživjela šok kad ju je primila, pogotovo stoga što je Justin izabrao najgori trenutak da joj to priopći.

"Bili smo usred snimanja videa za njezinu pjesmu "Overprotected" s kojim smo jako kasnili i svi smo pucali po šavovima. U nekom momentu Brit je samo nestala. Otišao sam je potražiti, a kad sam otvorio vrata njezine prikolice našao sam je kako sjedi na podu i sva drhti. Između jecaja mi je jedva uspjela reći da joj je Justine upravo poslao poruku da je ostavlja", prisjetio se glazbeni menadžer, kojem Britney nije otkrila točan sadržaj poruke, no po njezinom ponašanju shvatio je da je bio vrlo ružan. Pjevačica Applebaumu nije rekla ni razlog raskida, a mnogi su tada smatrali da su priče o njezinoj prevari bile izmišljotina.

"Ne sjećam se koliko smo dugo ostali u prikolici. Na kraju sam i ja sjeo na pod, a kad se malo smirila, rekao sam joj da će Justinu najbolje pokazati koliko je pogriješio kad ju je ostavio ako u svom poslu bude još bolja", stoji u postu menadžera Applebauma, koji ni danas nema lijepe riječi za poznatog glazbenika i glumca te je uvjeren kako je njegov postupak u velikoj mjeri bio okidač za kasnije privatne i poslovne probleme Britney Spears.

image

Pjevačica je teško podnijela raskid s Justinom, a vro brzo nakon toga počeli su njezini ozbiljni privatni i poslovni problemi.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: BRITNEY O PRITISCIMA OCA POD SKRBNIŠTVOM : ‘NIKADA SE NISAM OSJEĆALA TAKO PONIŽENO‘

Nakon njegove objave, na Justina su se obrušili i brojni obožavatelji Britney koji ga nazivaju svakakvim pogrdnim imenima. Neki ističu kako Timberlake i nakon raskida veze s plavokosom pjevačicom, koju je zaveo 2009., nije postupio poput pravog frajera jer je javno iznosio njihove intimne detalje.

Linker
19. travanj 2024 06:44