ZVIJEZDE PJEVAJU

Lana je jedna nenormalna pozitivka s divnim glasom

Skori početak showa Zvijezde pjevaju bio je povod da provjerimo kako “dišu” neki od kandidata odnosno mentora u ovoj sezoni. Jedan od njih je i pjevač i voditelj Antene Zagreb Saša Lozar koji će u ovoj emisiji u ulozi mentora glumice Lane Barić napokon doći na svoje: jer pjevanje je ipak njegov teren za razliku od angažmana u Plesu sa zvijezdama 2012. godine gdje je bio na “klimavim nogama”.

Kada smo nazvali Sašu i pitali za kratki razgovor njegov odgovor je glasio: stojim na skijama na vrhu planine u Italiji!

Nakon što se simptični pjevač i radijski voditelj „spustio“ i javio se, prvo pitanje moralo je biti:

Kakav si skijaš?

Eto me na skijama četvrti put u životu i nakon “Schumacher style” pada sad sam polu Kostelić! Odlučio sam da ove godine počinjem skijati i sad vidim koji gušti su prolazili pored mene 34 godine.

Ajmo na povod ovog razgovora: Imaš li tremu pred nastup u emisiji Zvijezde pjevaju koja počinje 15. ožujka?

Moram priznati da nemam tremu. Puno mi je bilo gore dok nisam doznao čiji ću biti učitelj. S obzirom da je Lana jedna nenormalna pozitivka s divnim glasom, trema je nestala.

Koliko je ova situacija drukčija za tebe od tvog angažmana u Plesu sa zvijezdama?

Ples je bio puuuuuno naporniji! Psihički i fizički. A možda mi je sad samo lakše jer sam na svom terenu a sirota Lana pati.

Kako se snalaziš u ulozi mentora? Jesi li strog?

Odlično funkcioniramo zajedno i mislim da nisam strog…. To bi trebala potvrditi Lana. Pokušavam ju maksimalno opustiti i biram pjesme koje su joj bliske pa se i ona bolje osjeća. Mislim da je to cilj i zabava onda dolazi sama po sebi.

Što očekuješ od Showa?

Očekujem da se svi koji se uključe na tv-u ili uživo dobro provedu. Da svake subote zapjevaju uz nas, pa makar po tiho ili se samo gibaju pred telkom. I naravno, volio bih s Lanom ostati do kraja da ju uvjerim u njene kvalitete.

Afirmirao si se kao radijski voditelj. Imaš li još uvijek ambicije glede svoje pjevačke karijere?

Naravno, glazba je moja velika ljubav u bilo kojem obliku. Antena Zagreb je najviše što se na “radijskim ljestvama” možeš popeti i to mi daje sigurnost da se pjevačkom karijerom bavim stvarno kvalitetno. To će i dokazati nova stvar Opčinjen autorskog dvojca Dino Šaran i Đani Pervan iz Letu Štuke koja izlazi za par dana.

Postaješ sve prepoznatljivije medijsko lice. Što tvoja supruga kaže na to?

Nakon svega što je prošla sa mnom ovo je mila majka. Mislim da su već godine napravile svoje…. Pod time mislim godine u tom poslu ne na njezine godine Drago mi je da se moj rad prepoznaje jer volim svoj posao.

Sluša li te kćerkica na radiju?

Da, pa me tu i tamo pita kad joj nije jasno nešto što sam rekao. Najčešće su to stvari koje ne želim ponoviti pred njom ali eto baš se svaki put zakači…

Tihana Tešanović

Linker
15. travanj 2024 22:51