ZVIJEZDE PJEVAJU

Let 3 koban za Marka i Kristinu

Ovo je slučaj za sociologe, a ne više za nas – gotovo bespomoćno je zavapila Martina Tomičić, članica žirija u showu “Zvijezde pjevaju”, nakon što je još jednom čula kako pjevaju Katja Kušec i Đani Stipaničev. Iako su za izvedbu pjesme Zvonimira Spišića dobili čak i umjerene komplimente, HTV-ova voditeljica i pjevač osvojili su za dva nastupa, druga pjesma je bila “Za ljubav treba imat dušu”, skromnih 47 bodova, ali i to im je bilo dovoljno da ostanu u showu. Zapravo, mogli su imati i nula bodova te bi svejedno išli dalje, jer publika, očito, voli njihov nastup.

A kako su, zahvaljujući publici, Katja i Đani izvan konkurencije, show su morali napustiti Kristina Krepela i Marko Tolja. Komplimenti za “Killing Me Softly” i suzdržanost za “Profesora Jakova” grupe Let 3 donijeli su mladoj glumici i njezinom pjevačkom partneru 65 bodova, što nije bilo dovoljno za ostanak u showu “Zvijezde pjevaju”. Tolja se čak prvi put pojavio na sceni bez odijela, a u publici su ga bodrili roditelji, no ništa od toga nije pomoglo.

Borba za najbolji pjevački par i ovaj put se vodila između Ivane Kindl i Duško Modrinića te Natali Dizdar i Dražena Čučeka. Odličnom izvedbom pjesme “Jednom kada noć” Opće opasnosti, Natali i Dražen došli su blizu savršenstva. Od žirija su dobili 39 bodova, samo je Rajko Dujmić dao devetku, no drugom izvedbom u emisiji, kada su pjevali “Mamma Mia” od ABBA-e, pokvarili su dojam te su završili večer sa 72 boda.

Samo bod više imali su, pak, Ivana i Duško, koji su krenuli mlako s pjesmom iz filma “Tko pjeva zlo ne misli”, ali su u drugom dijelu oduševili publiku i žiri otpjevavši “Sjaj u tami”.

– Ovo je bila osvježavajuća izvedba ove pjesme – pohvalio ih je Husein Hasanefendić Hus.

U showu su ostala još samo tri para i u sljedeća dva tjedna dobit ćemo novog pobjednika showa “Zvijezde pjevaju”. Po kvaliteti to bi trebao biti dvoboj između glumaca Dražena Čučeka i Duško Modrinića, no svojom popularnošću među glasačima jasno pokazuje da ju se ne smije prerano otpisati.

Linker
19. travanj 2024 04:17