OPORAVAK LEGENDE

Lidija Kovač: Mišo je tigar i borac

Iako slab od posljedica operacije nakon teškog infarkta, Mišo Kovač uspio je napraviti prve korake hodnikom Jedinice intenzivne njege KBC-a Zagreb.

– Mišo Kovač se nakon operacije na srcu tijekom koje su mu ugrađene tri premosnice osjeća dobro i već šeta bolničkim hodnicima – rekao nam je doc. dr. Vedran Ćorić, kardokirurg KBC-a Zagreb koji ga je operirao prije tri dana. Dodaje da oporavak teče prema očekivanju i zasad se ne očekuju komplikacije.

Drugim riječima, problemi s lošim krvnim žilama srca riješeni su trima premosnicama za koje su upotrijebljene vene nogu, piše Jutarnji list.

Liječnici, a ni sam glazbenik, ne žele ništa forsirati, oporavak, kažu, mora ići prirodnim tokom koji će diktirati organizam. Sada je najvažnije da se legendi zabavne glazbe vrati snaga.

– Moram vam poručiti da sam pomalo i ljut. Ako sam ja spreman na strpljenje, onda neka budu i svi ostali. Bit će prilike da pričamo o svemu kad napustim bolesničku postelju. Do tada želim malo mira i privatnosti – poručio je Mišo svima koji se neprestano raspituju o njegovu zdravstvenu stanju.

– Mišo je tigar i borac. Bit će on super – kaže Lidija Kovač, supruga glazbene legende, koja uz Mišinu kći Ivanu svakodnevno bdije uz bolnički krevet pjevača.

Cijeli članak pročitajte na portalu Jutarnjeg lista.

Linker
27. travanj 2024 02:37