VAŽNA ODLUKA

Ljubavna priča zvijezde serijala 'Ruža vjetrova'

Premda se zagrebački glumac Matko Knešaurek (26) naviknuo na razdvojenost od svoje zaručnice Ane Kolar, ipak još teško prihvaća vezu na daljinu. Radi snimanja serijala “Ruža vjetrova”, u kojem glumi Marka Odaka, već deset mjeseci privremeno živi u Splitu, a s dvije godine mlađom Anom, trenericom aerobike u Amika sport centru i studenticom talijanistike i južnoslavistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, na dan izmijeni barem dvadesetak SMS-ova.

– Ana mi jako nedostaje, i dragocjeni su trenuci koje provodimo zajedno. Stoga je znam i iznenaditi. Prošli vikend sam joj nenajavljeno pozvonio na vratima. Kroz špijunku je provjerila tko je, a onda su slijedile suze i osmijeh u isto vrijeme – kaže Matko Knešaurek koji nije došao praznih ruku, već s dvije pizze na večeru. Sutradan je sa svojom dragom popio kavu na Cvjetnom trgu, prošetali su Maksimirskim parkom i jedno drugome ispričali što im se sve dogodilo od zadnjeg susreta, prije dva tjedna.

Katkad, pak, Ana posjeti Matka u Splitu, gdje su prije četiri mjeseca, u restoranu Šperun, proslavili četiri godine veze. No, poznaju se čak 13 godina, još iz Osnovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića. Pohađali su i istu, Klasičnu gimnaziju, a postali su par dok je on studirao na Umjetničkoj akademiji u Osijeku. Prije dvije godine su se zaručili. Kad će svom zaručničkom prstenu s brilijantom Ana dodati i vjenčani, još nisu odlučili.

– Razgovaramo o tome – veli Matko Knešaurek – važna je to odluka, ali još se nismo dogovorili. Možda se i tajno vjenčamo.

Jagoda Zamoda

Linker
29. travanj 2024 07:38