JELENA ROZGA

Ljubi Huljićevog sina?

Iako je od njezina javnog priznanja kako je prekinula dugogodišnju vezu prošlo nepunih mjesec dana, splitska pjevačica Jelena Rozga ponovno je zaljubljena, i to, kako kako doznaje Slobodna Dalmacija, u jedanaest godina mlađeg Ivana Huljića, sina Tončija Huljića.

– Ne želim to komentirati – kratak je bio Ivan Huljić, dok nam se Jelena nije javljala na pozive.

Veza između mladog klavijaturista “Magazina” i nekadašnje pjevačice spomenute skupine navodno traje mjesecima, a friški par navodno je učestalo viđan i pri ulascima u zgradu “Bila idra” na splitskim Brdima, gdje Rozga ima stan.

– Nije istina da smo prekinuli zbog mojih gaža. Puno je drugih stvari presudilo, pa smo odlučili prekinuti – riječi su kojima je objasnila prekid dugogodišnje veze Jelena prije nekoliko tjedana časopisu “Extra”, te dodala kako joj je kod muškaraca važan i izgled, no kako joj je “ipak najvažnije da njen dečko razumije njen posao”. Sudeći po novom čovjeku u njezinu životu – Jelena je pronašla srodnu dušu.

Da stvar bude zanimljivija, 32-godišnja pjevačica, čiji aktualni hit “Rodit ću ti ‘ćer i sina” osvaja glazbene top-ljestvice, navodno je i neke bliske kolege s estrade upoznala s činjenicom da je u vezi s 21-godišnjim Huljićem.

Osim što je većina ostala zatečena, neki od njih, kako doznajemo, izrazito “nenaklono” gledaju na najnoviju vezu. Da ljubav između dvoje kolega više i nije toliko tajna potvrđuje i njihov zajednički odlazak na nedavni koncert Tonyja Cetinskog u splitskom klubu “Vanilla”, gdje im je društvo pravila Ana Čagalj, supruga popularnog Jole.

Sandra Lapenda /SD

Linker
01. svibanj 2024 23:19