Jelena Rozga

 JOHN PAVLISH
NJEGA TIJELA I LICA

Jelena Rozga koja dva tretmana su je oduševila: "Za užurban stil života kakav ja vodim, ovo je neprocjenjivo"

Osim genetici i zdravom načinu života, pjevačica svoj izgled duguje i redovitoj tjelesnoj aktivnosti, a sada je rezultate ulaganja u sebe odlučila dodatno istaknuti prepustivši se savjetima iskusnog dr. Nikole Milojevića, u Poliklinici Milojević.

Osim genetici i zdravom načinu života, pjevačica svoj izgled duguje i redovitoj tjelesnoj aktivnosti, a sada je rezultate ulaganja u sebe odlučila dodatno istaknuti prepustivši se savjetima iskusnog dr. Nikole Milojevića, u Poliklinici Milojević.

Jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda Jelena Rozga, već dugi niz godina oduševljava svojim vokalnim sposobnostima, ali u fokusu je zanimanja javnosti i zbog svog besprijekornog izgleda, a sada se odvažila i odlučila isprobati par tretmana u Poliklinici Milojević - jedan od najučinkovitijih uređaja za oblikovanje tijela, EmSculpt Neo te čuveni Ultherapy tretman kojim je tretirala kožu lica.

image
JOHN PAVLISH

EmSculpt Neo kombinira dvije tehnologije - intenzivnu elektromagnetsku stimulaciju HIFEM i radiofrekvenciju, koje tijekom tretmana djeluju istodobno, međusobno se nadopunjujući. Dok HIFEM potiče tisuće kontrakcija u mišićima uslijed čega se oni izgrađuju i osnažuju, radiofrekvencija lagano zagrijava tkivo, pospješujući otapanje masti, radiofrekvencija ujedno zateže kožu, a na mišiće djeluje poput zagrijavanja prije tjelovježbe: povećava se prokrvljenost, a time i opskrba kisikom i hranjivim tvarima, što pridonosi bržoj izgradnji mišića. Svega četiri polusatna tretmana EmSculptom Neo tijekom 4 tjedna, djeluju na tijelo kao da ste u razdoblju od tri do četiri mjeseca odrađivali intenzivan trening otpornosti, odnosno vježbe poboljšavanja mišićne snage i izdržljivosti. Ono što kod ovog uređaja oduševljava jest da ne zahtijeva nimalo napora budući da svu svoju učinkovitost pokazuje dok jednostavno - ležite. Mišići jačaju, a masne naslage se otapaju - i to dugoročno. U sljedeća tri mjeseca nakon tretmana, tijelo u prosjeku ima 25 posto više mišića, a 30 posto manje masti.

image

Jelena Rozga na tretmanu EmSculpt Neo

"Napredak tehnologije u području estetike zbilja je impresivan, a kako znam da se u Poliklinici Milojević tretmani izvode najsuvremenijim uređajima, obratila sam se dr. Milojeviću te smo nakon detaljnijih konzultacija došli do zaključka da su EmSculpt Neo i Ultherapy, najbolji izbor za njegu mog tijela, odnosno lica, s obzirom na moje potrebe i želje. Oduševljena sam tretmanima, ne samo zbog izvrsnih performansi i učinka, nego i zato što sam pobornik tretmana koji idu u korak sa zdravim načinom života kakav i inače prakticiram. Ono što mi je, a zbog stalnog nedostatka slobodnog vremena posebno važno jest to da za EmSculpt Neo nije potrebna prethodna priprema te odmah nakon tretmana mogu nastaviti s uobičajenim aktivnostima, a kad sam čula da je jednako učinkovit i preko odjeće, sreći nije bilo kraja“, duhovito prepričava svoje iskustvo s EmSculpt Neo uređajem.

image

Doktor Nikola Milojević i Jelena Rozga

JOHN PAVLISH

Kada smo kod njege lica, Jelena se odlučila za tretman Ultherapy, svjetski priznatu tehnologija koja stimulira proizvodnju vlastitog kolagena i elastina u vašem tijelu od strane estetskih liječnika iz cijelog svijeta priznatu kao zlatni standard u nekirurškom podizanju i zatezanju kože. „Već sam prije čula o fantastičnim rezultatima tretmana Ultherapy, a upravo je činjenica da potiče proizvodnju mog vlastitog kolagena, za kojeg znamo da je eliksir mladosti, presudila. Kao i podatak da njegov učinak nakon samo jednog tretmana traje i do godinu dana, što je za užurban stil života kakav ja vodim, neprocjenjivo", zaključila je Jelena.

Linker
12. lipanj 2024 22:35