Sipa/Cropix / SIPA
UPROPAŠTEN INTERVJU

Ljuta Cameron Diaz prekinula intervju zbog najbolje prijateljice

Poznata glumica i njezin partner iz filma Sex Tape, Jason Segel, gostovali su u emisiji Kyle & Jackie O na radiju KIIS 106.5, ali gostovanje nije baš dobro prošlo s obzirom da je u jednom trenutku Cameron odlučila prekinuti intervju.

Cameron Diaz (41) nije više željela odgovarati na pitanja voditelja emisije Kylea nakon što je on komentirao problematične tinejdžerske godine njene najbolje prijateljice, Drew Barrymore (39).

Sve je počelao tako što je Jackie O, voditeljica emisije, za vrijeme intervjua spomenula da ju Cameronina i Jasonova kći iz filma, Giselle Eisenberg, podsjeća na lik koji je Drew glumila u filmu E.T. the Extra-Terrestrial.

– Da, sada i ja primjećujem sličnost. I ona je bistra i živahna kao i Drew. Baš je slatka djevojčica – složila se Cameron.

Nakon toga je voditelj Kyle cijeli razgovor odlučio popratiti komentarom o Drewinoj ovisnosti s kojom se borila u tinejdžerskim godinama.

– Nadajmo se da će ona preskočiti godine ovisnosti. To je bilo zanimljivo za gledati, ali sigurno nije bilo toliko super biti u svemu tome – komentirao je voditelj emisije.

Nakon tog komentara, inače vrckava i uvijek nasmijana Cameron ostala je tiho, a voditeljica Jackie je, kako bi razbila neugodnu tišinu, dodala: – Što te ne ubije, ojača te!

Ipak, nakon toga Cameron se sarkastičnim komentarom obratila Kyleu rekavši mu da on sigurno nikada nije imao problema s drogom, alkoholom ili nečim sličnim i čestitala mu na tome.

Kako bi se izvukao iz neugodne situacije Kyle je nakon toga spomenuo da je on prijatelj s Benjijem, novim Cameroninim dečkom, ali niti to mu nije pomoglo jer je Cameron prekinula intervju rekavši samo da ona i Jason nemaju više vremena.

Neugodnu situaciju nakon intervjua komentirala je čak i Kyleova suvoditeljica optuživši ga da je upropastio intervju spomenuvši ovisnost Cameronine najbolje prijateljice i nakon toga i njenog novog dečka Benjija, a poznato je koliko glumica štiti svoj privatan život.

Linker
20. travanj 2024 21:28